Vaje MOJA ANGLEŠČINA za 8. razred

vaje za 7 razred uvodna 02

Pred vami je zbirka  vaj - učnih in delovnih listov z rešitvami za samostojno učenje, ki vam bo pomagala do odličnega znanja angleščine v 8. razredu. Lahko se jo lotite, če potrebujete pomoč pri jeziku, pa tudi za nadgradnjo znanja jezika. V angleško zbirko smo vključili  številne tematike s področja slovnice in besedišča.

Zbirka vaj angleščine so pripravljene v skladu z učnim načrtom za 8. razred, vključujejo slovensko razlago, na koncu pa so rešitve, da se boste preverili, kako dobro obvladate angleščino v 8. razredu.  Zbirko vaj prejmete v elektronski obliki (pdf), kot so predstavljeni vzorčni primeri za 8. razre

Vsebina vaj za 8.razred

MOJA ANGLEŠČINA 8 vsebuje naloge za angleščino za 8. razred osnovne šole, ki zajemajo: angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine(časi angleščina, glagoli angleščina, osebni zaimki,mixed tenses, angleščina nepravilni glagoli, test angleščina...) ter besediščem za pomoč pri učenju angleščine. Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine veliko lažje

gumb vaje levo razlogov zakaj jih potrebujete?  

1. Vsebuje učne in delovne liste na 125 straneh.
2.
250 vaj  z enostavnimi razlagami in rešitvami.
3. Vaje si lahko shranite in večkrat natisnete.
4.
Sestavljene so po zgledu šolskega programa za 8. razred.
5. Možnost dodatne razlage  z inštruktorjem preko Skype.

Naroči vaje      Brezplačne naloge


Prelistaj vaje:

gumb naroci lisicke


ZBIRKA VAJ V ELEKTRONSKI OBLIKI (PDF)

Prejmete jo lahko že danes (po poslanem potrdilu o plačilu do 15.00 ure) za samo 

20,00 EUR
15,25 EUR
 

ZBIRKA VAJ V TISKANI OBLIKI

Prejmete jo po pošti s predplačilom v roku 2 - 3 delovnih dni

30,00 EUR
25,00 EUR
 


PODROBEN OPIS vsebine vseh vaj za 8. razred

vaje za 8 razred 04

V nadaljevanju je podroben opis vsebine učnih in delovnih listov z rešitvami, ki smo jih pripravili za 8. razred osnovne šole. Na učnih listih je razložena snov na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge, katerim so priložene rešitve.

Vaje angleščine za 8. razred vsebujejo več kot 250 različnih vaj za angleščino za 8. razred. Učni listi z rešitvami za 8. razred vam bodo pomagali izboljšati vaše znanje in razumevanje tujega jezika.

Vaje za angleščino vsebujejo naloge za angleščino za 8. razred osnovne šole, ki zajemajo: angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine ter besediščem za pomoč pri učenju angleščine. Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine veliko lažje.

V sklopu vaj za 8. razred so na 125 straneh vaje iz slovnice in besedišča. Vaje so v elektronski obliki pdf, zato si vaje lahko shranite na vaš računalnik in si jih poljubnokrat natisnete. Te vaje lahko dobite, takoj po plačilu.  Lahko pa naročite tiskano verzijo, ki vam jo pošljemo po pošti v roku dveh do treh dneh.

V teh 125-ih straneh boste našli:

vaje za 8 razred 02