Vaje MOJA ANGLEŠČINA za 7. razred

vaje za 7 razred uvodna 02

Potrebujete dodatne vaje angleščine za 7. razred z rešitvami?

Pred vami je zbirka  vaj - učnih in delovnih listov z rešitvami za samostojno učenje, ki vam bo pomagla do odličnega znanja angleščine v 7. razredu. Lahko se je lotite, če potrebujete pomoč pri jeziku, pa tudi za nadgradnjo znanja jezika. V angleško zbirko vaj smo vključili  številne tematike s področja slovnice in besedišča.

Zbirka vaj angleščine je pripravljena v skladu z učnim načrtom za 7. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu pa so rešitve, da boste preverili, kako dobro obvladate angleščino v 7. razredu.  Zbirko vaj prejmete v elektronski obliki (pdf), kot so predstavljeni vzorčni primeri za 7. razred. 

Vsebina vaj za 7.razred

Vaje za angleščino vsebujejo naloge za angleščino za 7. razred osnovne šole, ki zajemajo: angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine (časi angleščina, glagoli angleščina, osebni zaimki, mixed tenses, angleščina nepravilni glagoli, test angleščina...) ter besediščem za pomoč pri učenju angleščine. Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine veliko lažje.

gumb vaje levo razlogov zakaj jih potrebujete?  

1. Vsebuje učne in delovne liste na 135 straneh.
2.
250 vaj  z enostavnimi razlagami in rešitvami.
3. Vaje si lahko shranite in večkrat natisnete.
4.
Sestavljene so po zgledu šolskega programa za 7. razred.
5. Možnost dodatne razlage  z inštruktorjem preko Skype.

Naroči vaje      Brezplačne naloge


Prelistaj vaje:

gumb naroci lisicke


ZBIRKA VAJ V ELEKTRONSKI OBLIKI (PDF)

Prejmete jo lahko že danes (po poslanem potrdilu o plačilu do 15.00 ure) za samo 

20,00 EUR
15,25 EUR
 

ZBIRKA VAJ V TISKANI OBLIKI

Prejmete jo po pošti s predplačilom v roku 2 - 3 delovnih dni

30,00 EUR
25,00 EUR
 


PODROBEN OPIS vsebine vseh vaj za 7. razred

vaje za 7 razred 03

Vadnica MOJA ANGLEŠČINA 7 vsebuje 135 strani učnih in delovnih listov z rešitvami. Namenjena je za samostojno učenje osnovnošolcev kot tudi za dodatno izobraževanje in lažje razumevanje angleščine. Zbirka MOJA ANGLEŠČINA 7 je pripravljena v skladu s šolskim učnim programom za 7. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu  pa so tudi rešitve, da boste preverili kako dobro obvladate angleščino v 7. razredu.

Na učnih listih je snov razložena na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge za širjenje besednega zaklada, vaje pisave, učenje slovnice in bralnega razumevanja. 

MOJA ANGLEŠČINA 7 vsebuje naloge, ki so pripravljene po šolskem programu in so podpora učbenikom PROJECT, MESSAGES, TOUCHSTONE, YOUNG EXPLORERS in ostalim učbenikom v osnovni šoli. Nekatere snovi so obravnavane obsežno in vam bomo prišle prav tudi v višjih razredih osnovne šole.

MOJA ANGLEŠČINA 7 je v elektronski obliki - pdf, kar pomeni, da si vaje shranite na računalnik in jih večkrat rešujete. Lahko pa naročite tudi tiskano obliko, ki jo prejmete v roku dveh ali treh delovnih dneh po pošti. 

Vadnica vsebuje več kot 300 različnih vaj, od reševanja, dopolnjevanja, povezovanja, prepisovanja in pisanja. Vaje lahko večkrat natisnete, jih rešujete in se tako izboljšujete. 

 

Na teh 135-ih straneh boste našli:

vaje za 7 razred 02