Vaje MOJA ANGLEŠČINA za 6. razred

vaje za 6 razred uvodna 02POSODOBLJENA VERZIJA - APRIL 2020

Pred vami je zbirka vaj - učnih in delovnih listov z rešitvami za samostojno učenje, ki vam bo pomagala do odličnega znanja angleščine v 6. razredu. Lahko se je lotite, če potrebujete pomoč pri jeziku, pa tudi za nadgradnjo angleščine. V angleško zbirko vaj smo vključili številne tematike s področja slovnice in besedišča.

Zbirka vaj angleščine so pripravljene v skladu z učnim načrtom za 6. razred, vključujejo slovensko razlago, na koncu pa so rešitve, da se boste preverili, kako dobro obvladate angleščino v 6. razredu.  Zbirko vaj prejmete v elektronski obliki (pdf), kot so predstavljeni vzorčni primeri za 6. razred.

Vsebina vaj za 6.razred

Vaje za angleščino za 6. razred osnovne šole zajemajo angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine z rešitvami.  Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine  samostojno in hkrati veliko lažje. Učni in delovni listi so na 212 straneh.

gumb vaje levo razlogov zakaj jih potrebujete?  

1. Vsebuje učne in delovne liste na 212 straneh.
2.
350 vaj  z enostavnimi razlagami in rešitvami.
3. Vaje si lahko shranite in večkrat natisnete.
4.
Sestavljene so po zgledu šolskega programa za 6. razred.
5. Možnost dodatne razlage  z inštruktorjem preko Skype.

Naroči vaje      Brezplačne naloge


Prelistaj vaje:

gumb naroci lisicke


ZBIRKA VAJ V ELEKTRONSKI OBLIKI (PDF)

Prejmete jo lahko že danes (po poslanem potrdilu o plačilu do 15.00 ure) za samo 

20,00 EUR
15,25 EUR
 

ZBIRKA VAJ V TISKANI OBLIKI

Prejmete jo po pošti s predplačilom v roku 2 - 3 delovnih dni

30,00 EUR
25,00 EUR
 


PODROBEN OPIS vsebine vseh vaj za 6. razred

vaje za 6 razred 04

V nadaljevanju je podroben opis vsebine učnih in delovnih listov z rešitvami, ki smo jih pripravili za 6. razred osnovne šole. Na učnih listih je razložena snov na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge, katerim so priložene rešitve.

Vaje za angleščino vsebujejo naloge za angleščino za 6. razred osnovne šole, ki zajemajo: angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine ter besediščem za pomoč pri učenju angleščine. Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine veliko lažje.

V sklopu vaj za angleščino je dokument v elektronski obliki (pdf) na 200 straneh. Delovni in učni listi za angleščino vsebujejo 350 vaj z rešitvami. 

Na teh 212-ih straneh boste našli:

 

vaje za 6 razred 02