Vaje MOJA ANGLEŠČINA za 5. razred

vaje za 5 razred uvodna 02

Pred vami je zbirka vaj MOJA ANGLEŠČINA 5, ki vsebuje učne in delovne liste z rešitvami za samostojno učenje, ki vam bo pomagala do odličnega znanja angleščine v 5. razredu. Lahko se je lotite, če potrebujete pomoč pri jeziku, pa tudi za nadgradnjo angleščine. V angleško zbirko vaj smo vključili številne tematike s področja slovnice in besedišča.

Zbirka vaj angleščine so pripravljene v skladu z učnim načrtom za 5. razred, vključujejo slovensko razlago, na koncu pa so rešitve, da se boste preverili, kako dobro obvladate angleščino v 5. razredu.  Zbirko vaj prejmete v elektronski (pdf) ali tiskani obliki, kot so predstavljeni vzorčni primeri za 5. razred.

 

 

gumb vaje levo razlogov zakaj jih potrebujete?  

1. Vsebuje učne in delovne liste na 170 straneh.
2.
250 vaj  z enostavnimi razlagami in rešitvami.
3. Vaje si lahko shranite in večkrat natisnete.
4.
Sestavljene so po zgledu šolskega programa za 5. razred.
5. Možnost dodatne razlage  z inštruktorjem preko Skype.

  Brezplačne naloge      


Prelistaj vaje:

ZBIRKA VAJ V ELEKTRONSKI OBLIKI (PDF)

Prejmete jo lahko že danes (po poslanem potrdilu o plačilu do 15.00 ure) za samo 

20,00 EUR
15,25 EUR
 

ZBIRKA VAJ V TISKANI OBLIKI

Prejmete jo po pošti s predplačilom v roku 2 - 3 delovnih dni.

30,00 EUR
25,00 EUR
 

 

gumb naroci lisicke


PODROBEN OPIS vsebine vseh vaj za 5. razred

vaje za 5 razred 04V nadaljevanju je podrobno predstavljena vsebina zbirke vaj učnih in delovnih listov z rešitvami, ki smo jo pripravili za 5. razred osnovne šole. Na učnih listih je razložena snov na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge, katerim so priložene rešitve.

Učno gradivo vam bo pomagalo izboljšati znanje in razumevanje angeščine. Delovne liste lahko poljubno število krat natisnete in vadite angleško besedišče in slovnico. 

Paket vaj vsebuje 170 strani pdf dokumenta z več kot 250 vajami, ki si ga lahko shranite na vaš računalnik. Poljubne snovi si tako lahko večkrat natisnete in utrjujete.

Na teh 170-ih straneh boste našli:

vaje za 5 razred 03