Vaje MOJA ANGLEŠČINA za 4. razred

vaje za 4 razred uvodna 02Pred vami je zbirka vaj - učnih in delovnih listov z rešitvami za samostojno učenje, ki vam bo pomagala do odličnega znanja angleščine v 4. razredu. Lahko se je lotite, če potrebujete pomoč pri jeziku, pa tudi za nadgradnjo angleščine. V angleško zbirko vaj smo vključili številne tematike s področja slovnice in besedišča.

Zbirka vaj angleščine je pripravljena v skladu s šolskim učnim programom za 4. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu pa so rešitve, da boste preverili kako dobro obvladate angleščino v 4. razredu.

Vsebina vaj za 4.razred - POSODOBLJENA VERZIJA - JANUAR 2020

Vaje za angleščino za 4. razred osnovne šole zajemajo angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine z rešitvami. Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine samostojno in hkrati veliko lažje.
Delovni in učni listi za angleščino vsebujejo najmanj 187 strani in vsebujejo najmanj 300 različnih vaj.

gumb vaje levo razlogov zakaj jih potrebujete?  

1. Vsebuje učne in delovne liste na 187 straneh.
2.
300 vaj  z enostavnimi razlagami in rešitvami.
3. Vaje si lahko shranite in večkrat natisnete.
4.
Sestavljene so po zgledu šolskega programa za 4. razred.
5. Možnost dodatne razlage  z inštruktorjem preko Skype.

Naroči vaje      Brezplačne naloge


Prelistaj vaje:

gumb naroci lisicke


ZBIRKA VAJ V ELEKTRONSKI OBLIKI (PDF)

Prejmete jo lahko že danes (po poslanem potrdilu o plačilu do 15.00 ure) za samo 

20,00 EUR
15,25 EUR
 

ZBIRKA VAJ V TISKANI OBLIKI

Prejmete jo po pošti s predplačilom v roku 2 - 3 delovnih dni

30,00 EUR
25,00 EUR
 


PODROBEN OPIS vsebine vseh vaj za 4. razred

vaje za 4 razred 03

V nadaljevanju je podroben opis vsebine učnih in delovnih listov angleščine z rešitvami, ki smo jih pripravili za 4. razred osnovne šole. Na učnih listih je razložena snov na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge za širjenje besednega zaklada, vaje pisave, učenje slovnice in bralnega razumevanja.  
Vaje angleščine za 4. razred vsebujejo več kot 300 različnih vaj, ki vam bodo v pomoč pri utrjevanju, ponovitvi in tudi razumevanju. 

vaje za 4 razred 04Vaje angleščine vsebujejo naloge za 4. razred osnovne šole, ki zajemajo: angleško slovnico z učnimi listi angleščine in delovnimi listi angleščine ter besediščem za pomoč pri učenju angleščine. Z vajami angleščine bo postalo učenje angleščine lažje.

Zbirka vaj angleščine  za 4. razred vsebuje 187 strani pdf dokumenta z več kot 300 vajami, ki si ga lahko shranite na vaš računalnik. Poljubne snovi si tako lahko večkrat natisnete in utrjujete vaše znanje. 

V teh 187-ih straneh boste našli:

 

vaje za 4 razred 03