Vaje angleščine za 7. razred (tiskana različica)

Vaje angleščine za 7. razred (tiskana različica)

Osnovna cena: 30,00 €
25,00 €
Privarčujete: -5,00 € (17%)

Vaje angleščine za 7. razred z rešitvami na 167 barvnih straneh. Več kot 300 vaj iz slovnice in besedišča, ki so v skladu z učnim programom za 7. razred.. Natisnjene vaje prejmete po pošti.

info_outline Celoten opis
Oblika zapisa:

Vadnica MOJA ANGLEŠČINA 7 vsebuje 135 strani učnih in delovnih listov z rešitvami. Namenjena je za samostojno učenje osnovnošolcev kot tudi za dodatno izobraževanje in lažje razumevanje angleščine. Zbirka MOJA ANGLEŠČINA 7 je pripravljena v skladu s šolskim učnim programom za 7. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu  pa so tudi rešitve, da boste preverili kako dobro obvladate angleščino v 7. razredu.

Na učnih listih je snov razložena na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge za širjenje besednega zaklada, vaje pisave, učenje slovnice in bralnega razumevanja

MOJA ANGLEŠČINA 7 vsebuje naloge, ki so pripravljene po šolskem programu in so podpora učbenikom PROJECT, MESSAGES, TOUCHSTONE, YOUNG EXPLORERS in ostalim učbenikom v osnovni šoli. Nekatere snovi so obravnavane obsežno in vam bomo prišle prav tudi v višjih razredih osnovne šole.

MOJA ANGLEŠČINA 7 v tiskani obliki prejmete v roku dveh ali treh delovnih dneh, v kolikor je bilo opravljeno plačilo. Vadnice ne pošiljamo s plačilom po povzetju, temveč s predplačilom. Lahko pa naročite tudi elektronsko obliko vadnice, katero si natisnete sami.  

Vadnica vsebuje več kot 300 različnih vaj, od reševanja, dopolnjevanja, povezovanja, prepisovanja in pisanja. Vaje lahko večkrat natisnete, jih rešujete in se tako izboljšujete.  

Zakaj potrebujete te vaje?

   • - ker želite dodatne vaje angleščine za 7. razred osnovne šole,
   • - ker v šoli zelo malo pišejo v zvezek in potrebujete vaje za pravilno pisanje in utrjevanje,
   • - ker so učni listi s preprosto in nazorno razlago v slovenščini, tako da snov in besede razumete,  
   • - vaje imajo rešitve s katerimi lahko preverite znanje vaših otrok, 
   • - ker želite, da vaši otroci znajo za 5. 

Na teh 135 straneh boste našli:

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno