Vaje angleščine za 4. razred (tiskana različica)

Vaje angleščine za 4. razred (tiskana različica)

Osnovna cena: 30,00 €
25,00 €
Privarčujete: -5,00 € (17%)

MOJA ANGLEŠČINA 4 - (tiskana različica) - Vaje angleščine za 4. razred z rešitvami na 187 barvnih straneh. Več kot 300 vaj iz slovnice in besedišča, ki so v skladu z učnim programom.

info_outline Celoten opis
Oblika zapisa:

Vadnica MOJA ANGLEŠČINA 4 vsebuje 187 strani učnih in delovnih listov z rešitvami. Namenjena je za samostojno učenje osnovnošolcev kot tudi za dodatno izobraževanje in lažje razumevanje angleščine. Zbirka MOJA ANGLEŠČINA 4 je pripravljena v skladu s šolskim učnim programom za 4. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu  pa so tudi rešitve, da boste preverili kako dobro obvladate angleščino v 4. razredu.Na učnih listih je snov razložena na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge za širjenje besednega zaklada, vaje pisave, učenje slovnice in bralnega razumevanja

MOJA ANGLEŠČINA 4 vsebuje naloge, ki so pripravljene po šolskem programu in so podpora učbenikom REACH FOR THE STARS 4, PROJECT, MY SAILS 1 NEW, YOUNG EXPLORERS in ostalim učbenikom v osnovni šoli. Nekatere snovi so obravnavane obsežno in vam bomo prišle prav tudi v petem razredu osnovne šole. 

MOJA ANGLEŠČINA 4 v tiskani obliki prejmete v roku dveh ali treh delovnih dneh, v kolikor je bilo opravljeno plačilo. Vadnice ne pošiljamo s plačilom po povzetju, temveč s predplačilom. Lahko pa naročite tudi elektronsko obliko vadnice, katero si natisnete sami.  

Zakaj potrebujete te vaje?

   • - ker želite dodatne vaje za 4. razred osnovne šole,
   • - ker v šoli zelo malo pišejo v zvezek in potrebujete vaje za pravilno pisanje in utrjevanje,
   • - ker so učni listi s preprosto in nazorno razlago v slovenščini, tako da snov in besede razumete,  
   • - vaje imajo rešitve s katerimi lahko preverite znanje vaših otrok, 
   • - ker želite, da vaši otroci znajo za 5. 

Na teh 187-ih straneh boste našli:

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno