Vaje angleščine za 4. razred (PDF)

Vaje angleščine za 4. razred (PDF)

SKU: vaje4
starstarstarstarstar_half(4.5)
Osnovna cena: 20,00 €
15,25 €
Privarčujete: -4,75 € (24%)

NOVA IZDAJA 2020

Dodatne vaje angleščine za 4. razred z rešitvami na 187 barvnih straneh. Več kot 300 vaj iz slovnice in besedišča, ki so v skladu z učnim programom. 
Vadnico naročite v elektronski obliki (pdf) in jo že danes rešujete. Lahko pa naročite tudi tiskano obliko vadnice, ki jo prejmete po pošti. Spodaj izberite želeno obliko vadnice: elektronsko (pdf) ali tiskano obliko. 

info_outline Celoten opis
Oblika zapisa:
 • Podobni Izdelki
 • Vadnica MOJA ANGLEŠČINA 4 vsebuje 187 strani učnih in delovnih listov z rešitvami. Namenjena je za samostojno učenje osnovnošolcev kot tudi za dodatno izobraževanje in lažje razumevanje angleščine. Zbirka MOJA ANGLEŠČINA 4 je pripravljena v skladu s šolskim učnim programom za 4. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu  pa so tudi rešitve, da boste preverili kako dobro obvladate angleščino v 4. razredu.Na učnih listih je snov razložena na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge za širjenje besednega zaklada, vaje pisave, učenje slovnice in bralnega razumevanja

  MOJA ANGLEŠČINA 4 vsebuje naloge, ki so pripravljene po šolskem programu in so podpora učbenikom REACH FOR THE STARS 4, PROJECT, MY SAILS 1 NEW, YOUNG EXPLORERS in ostalim učbenikom v osnovni šoli. Nekatere snovi so obravnavane obsežno in vam bomo prišle prav tudi v petem razredu osnovne šole. 

  MOJA ANGLEŠČINA 4 je v elektronski obliki - pdf, kar pomeni, da si vaje shranite na računalnik in jih večkrat rešujete. Lahko pa naročite tudi tiskano obliko, ki jo prejmete v roku dveh ali treh delovnih dneh po pošti. 

  Vadnica vsebuje več kot 300 različnih vaj, od reševanja, dopolnjevanja, povezovanja, prepisovanja in pisanja. Vaje lahko večkrat natisnete, jih rešujete in se tako izboljšujete.  

  Zakaj potrebujete te vaje?

    • - ker želite dodatne vaje za 4. razred osnovne šole,
    • - ker v šoli zelo malo pišejo v zvezek in potrebujete vaje za pravilno pisanje in utrjevanje,
    • - ker so učni listi s preprosto in nazorno razlago v slovenščini, tako da snov in besede razumete,  
    • - vaje imajo rešitve s katerimi lahko preverite znanje vaših otrok, 
    • - ker želite, da vaši otroci znajo za 5. 

  Na teh 187 -ih straneh boste našli:

  4.8
  starstarstarstarstar_half(4.5)
  2 mnenje

  ANDREJA
  starstarstarstarstar 2 mesecs ago

  Zelo poučne vaje za 4. razred, smo zelo zadovoljni. So nam v veliko pomoč. Hvala.

  Tina Krajnc
  starstarstarstarstar_border 2 mesecs ago

  Vaje hčerka z veseljem rešuje te vaje. Ogromno je različnih vaj. Vse so lepe, barvne. Dobili smo jih še isti dan, ko smo plačali. Hvala vam.