Vaje angleščine za 6. razred (tiskana različica)

Vaje angleščine za 6. razred (tiskana različica)

Osnovna cena: 30,00 €
25,00 €
Privarčujete: -5,00 € (17%)

Vaje angleščine za 6. razred z rešitvami na 212 barvnih straneh. Več kot 350 vaj iz slovnice in besedišča, ki so v skladu z učnim programom za 6. razred. Natisnjene vaje prejmete po pošti.

info_outline Celoten opis
Oblika zapisa:

Vadnica MOJA ANGLEŠČINA 6 vsebuje 200 strani učnih in delovnih listov z rešitvami. Namenjena je za samostojno učenje osnovnošolcev kot tudi za dodatno izobraževanje in lažje razumevanje angleščine. Zbirka MOJA ANGLEŠČINA 6 je pripravljena v skladu s šolskim učnim programom za 6. razred, vključuje slovensko razlago, na koncu  pa so tudi rešitve, da boste preverili kako dobro obvladate angleščino v 6. razredu.

Na učnih listih je snov razložena na praktičen in enostaven način. Delovni listi vsebujejo številne naloge za širjenje besednega zaklada, vaje pisave, učenje slovnice in bralnega razumevanja

MOJA ANGLEŠČINA 6 vsebuje naloge, ki so pripravljene po šolskem programu in so podpora učbenikom PROJECT, MESSAGES, TOUCHSTONE, YOUNG EXPLORERS in ostalim učbenikom v osnovni šoli. Nekatere snovi so obravnavane obsežno in vam bomo prišle prav tudi v višjih razredih osnovne šole.

MOJA ANGLEŠČINA 6 v tiskani obliki prejmete v roku dveh ali treh delovnih dneh, v kolikor je bilo opravljeno plačilo. Vadnice ne pošiljamo s plačilom po povzetju, temveč s predplačilom. Lahko pa naročite tudi elektronsko obliko vadnice, katero si natisnete sami.  

Zakaj potrebujete te vaje?

   • - ker želite dodatne vaje angleščine za 6. razred osnovne šole,
   • - ker v šoli zelo malo pišejo v zvezek in potrebujete vaje za pravilno pisanje in utrjevanje,
   • - ker so učni listi s preprosto in nazorno razlago v slovenščini, tako da snov in besede razumete,  
   • - vaje imajo rešitve s katerimi lahko preverite znanje vaših otrok, 
   • - ker želite, da vaši otroci znajo za 5. 

Na teh 200-ih straneh boste našli:

Mnenja in ocene

Še ni ocenjeno